EUROSTOP KOMPLEKS

m

EUROSTOP Kompleks : E lançuar ne Treg ne vitin 2013, Sot shkelqen me tere Performancen e saj. Hotel, Bar, Restorant, Karburant, Gomisteri, Lavazh dhe te gjitha sipas Standartit BE, dhe Çmime shume te mira.

Eurostop

m

EUROSTOP sot shkëlqen në tregun shqiptar duke u ekspozuar si një qendër e madhe pushimi dhe shërbimi gjithashtu, me një performancë gjithnjë e në rritje.

Hoteleri & Bar-Restorant

m

EUROSTOP ka një hotel për të gjithë udhëtarët dhe turistët vendas, nga KS & EU, duke ofruar qetësi dhe komoditet, pushim ideal mbas një rruge të gjatë të tyre (Hotel, Restorant, Bar).

FOTO

m